Dumme tanker.

Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

cropped-img-20180417-100057-074.jpg

Jeg hedder Laura, er 21 år gammel, jeg bor i en lejlighed sammen med min mand og vores søn Marko på 2år.

Jeg går hjemme sammen med Marko da han har et umodent immunforsvar og derfor har bedst af at være hjemme i en periode, min mand julius er vvs,er.

Når jeg ikke går hjemme er jeg selvstændig fotograf, men når Marko er rask skal jeg finde mig et arbejde, så jeg kan prøve noget nyt, jeg elsker nye udfordringer og fotograf vejen er desværre en lidt for lang og hård vej, jeg har søgt praktik plads i 5år, desværre uden held men jeg sikker på en dag at fotografering bliver til mere en bare en hoppy.

Jeg er en meget rolig pige, men med krudt i røven, elsker at danse, spræde glæde og kærlighed, holder meget af at gøre andre glade og jeg er til tider mega doven, elsker min sofa, men altid glad.

Jeg mødte min mand da jeg var 16år gammel og vi har holdt fast i hinanden siden, og da jeg var 18 år blev jeg gravid med Marko, uventet men elsket.

Vi opdrager ifavnsk her hjemme, og fokusere meget på ikke at skælde ud, vi vikler og elsker at vikle, det føles bare mere rigtig at have ham tæt på mit hjerte, vi langtidsammer også bruger vi stofblere, så vi er nok det nogle ville kalde for en hippiefamilie og det vi stolte af at være.

Jeg er igang med en personlig udvikling om at jeg skal lære at elske mig selv, accepterer mig selv, lære at kigge på min krop som en smuk skabning, se mere positivt og lære at takle min stress og angst for der skulle ske Marko noget efter alle de sygsoms forløb.

Jeg kæmper en kamp men er godt på vej.

Jeg håber du har lyst til at læse med og håber på at inspirere andre kvinder til også at tage kampen op i mod sig selv.

Knus Laura.


img_20180401_090323_717

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dumme tanker.