Viklemor.

Sårbarhed.

received_10213931231308524Sårbarhed.
Jeg har lært at det helt okay at være ked af det, når man som mor står efter en lang dag helt udmattet og føler sig fuldstændig utilstrækkelig, træt og drænet, så det okay at blive ked af det, det helt okay at man bare føler at hele verden bare ramler for en, og det helt okay at give ens følser frit løb.

Det er til tider rigtig hårdt at være mor, man træder ind i opgaver man aldrig har skulle løse før hver eneste dag, du går som mor hverdag op til eksamen med nye opgaver, prøver og problemstillinger.

Og man er som mor altid på ‘arbejde’ dag og nat 360dage om året, børn som skal have kærelighed, rengøres, fodres, nusses, aktiveres, osv.
Man har et hjem der skal ordnes, ting som skal laves og et forhold der skal plejes.
Og når det hele bliver for meget er det vigtigt at huske at give sig selv lov til at side og slappe af, lave ingen ting og lade rodet stå.

Vi skal lære det med at give slip, føle efter og bare giv slip, så du kan lave plads til en hel masse nye og gode ting!

Vi mødre skal huske os selv, vi skal fokusere på at stoppe når kroppen siger stop og fuksere mere på os selv, og vi skal huske at føle vores følser når de viser sig, vi skal ikke lave en basade og spille så skide seje, for det helt okay at være ked af det.

Tak for dig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viklemor.