Hjemmegående mor med stress.

Når livet ikke er som man ønsker.

Når livet ikke er som man ønsker.

Vi alle har de her drømme om hvordan ens liv skal være, hvad fremtiden bringer, en tidplan og en masse mål. Nogle gange er de ting bare meget uopnåelige, og tit står man ikke der i livet hvor man drømte om.

ja sådan har jeg det.
Jeg hænger fast i at tingende ikke er som i drømmene og i mine forventninger, og jeg hænger hele tiden fast i samme mønster, frustrationer og følelser.

Lige meget hvor meget jeg prøver kan jeg ikke ændre på det, jeg kan ikke ændre på virkeligheden, det eneste jeg kan gøre er at acceptere og respekterer sådan som det ser ud, nyde det jeg har og være positiv.

Ja det lyder jo nemt nok, men mine tanker og ønsker vender hele tiden frem og prikker til mig, så det er meget svære end jeg lige troede, det en lang kamp i mod mig selv og min accept om at jeg ikke er der hvor jeg ville ønske jeg var.

De her ønsker og drømme stresser desværre rigtig meget min hverdag, den hverdag som jo ikke er som den burde være eller
‘sådan som mit hovede jo mente den burde være’
Så det bare vigtigt at acceptere og se positivt selvom det svært, og det bare endnu mere vigtigt altid at huske at jeg har et valg!
Jeg vælger at acceptere det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmegående mor med stress.