Elsk dig selv fotoshoot

Mors første tur i byen

img_20180520_161519

Mors første tur i byen.
Jeg valgt lørdag at ringe til min mor om hun ville side hos Marko mens min mand og jeg kunne tage en drink, og det ville hun gerne, så jeg fik puttet Marko, gjorde mig lækker og vi tog afsted. vi fik drukket et par drinks og hygget, jeg blev lidt hurtigt påvirket men vi havede det sjovt, også vi valgte at tage forbi det sted hvor vi mødte hinanden da jeg kun var 16år, nemlig clubben retro, jeg følte mig virkelig malplaceret og følte mig alt for gammel, så der blev vi ikke længe. i løbet af aften skrev en gammel folkeskole ven om jeg ville med til ølløb næste formiddag og i det gode humør jeg var i skrev jeg da selvfølgelig at jeg kom….
Så næste dag kl 12 stod den på ølløb og alkohol igen, jeg havede en fest, jeg elskede det, jeg følte mig ung igen, havede det sjovt og gav slip på tanker og følelser!
Vi gik bare og havede det sjovt, jeg kunne virkelig mærke det var det jeg havede brug for selvom det enlig føltes helt forkert bare at gå fra Marko, men efter et par mokai forlod Marko mit hovede og jeg nød tiden alene 100% og jeg savnede han faktisk ikke!
Jeg endte hos min moster, onkel, tante og hendes søster og vi festede vidre og tog i byen, igen på retro, jeg dansede og grinede!
Men pludselig ramte jeg et punkt hvor det hele simpelthen overvældende mig, alt føles som om det vældtet i hovede på mig, så jeg træk mig lidt tilbage, det var simpelthen for meget på en gang.
Og da jeg begyndte at hjælpe unge mennesker med at få lidt vand og stille deres drink væk så kunne jeg godt mærke at det var nu jeg skulle hjem.
Men må ærlig indrømme det var det fedeste længe, komplimenter kom i hovedet på mig og gik der fra med opløftet hage og godt humør!
Men dagen i dag snakker vi ikke om…..
#kvalme #hovedepine #træt

Tak fordi du læser med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsk dig selv fotoshoot