Hvem er vigtigst?

Jeg ser mig selv..

Jeg ser mig selv.

Jeg kiggede altid på mig selv og tænkte det her kunne du gøre bedre, hvorfor er du altid så anderledes.

Jeg ser mig selv som en stærk pige, en nogle gang lidt for stærk pige, lidt for selvstændig og stædig pige, jeg står meget fast ved mine valg, men jeg er meget sårbar over for hvad andre tænker og mener!

Til tider kommer jeg stadig til at ændre på noget bare fordi jeg tænker over hvad andre tænker, og hvad andre mener er korrekt, jeg stopper simpelthen op i min hjertemision, og lytter på det andre mener….

for mig er det rigtig svært bare at sige
‘fuck de andre det her vil jeg’

Jeg kæmper så meget med mine grænser for hvor meget jeg bør dele og hvad jeg ville dele med jer…
Jeg bryder tit min græse ved at dele noget med jer som følger med på min instagram, og det løfter mig så meget! Det hjælper mig med at tage valg ud af mit hjerte og tit glemme hvad andre tænker….

Da jeg var yngere tog jeg altid valg om tøj ud fra hvad de andre gik i, jeg gik aldrig ind i en tøj butik og tænkte, ‘hvad kan jeg lide’
jeg valgt simpelthen det som jeg lige havede set nogle af de andre piger gik i.

Jeg elskede store smukke lysserøde glimmer kjoler og ville have elsket at tage dem på i skole hverdag, men afligevel valgte jeg det alle de andre havede på i frygt for at være underlig.

Jeg er altid blevet mobbet fordi jeg har været lidt (meget) anderledes,
men den dag i dag er jeg kun glad for at være anderledes! Jeg elsker at fjolle, tage skøre valg, og bare slippe den rigtig mig løs, det er bare trist jeg ikke har kunne give mig selv lov til det noget før end nu…..

#værdigselv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er vigtigst?