Mors første tur i byen

Skammer sig.

 

received_10214168839488580

Skamme sig.
Siden jeg har født har jeg skammet mig over min krop, skammet mig over ikke at kunne tabe alle de mange kilo hurtigt efter fødslen, skammet mig over mange normale ting.
Jeg har set op til de her mødre som 5min efter fødslen allerede så smuk ud, havede make up på og bare var helt sig selv efter 9måneder med baby i maven, men i virkeligheden er vi ikke mange kvinder som ikke bare lige taber sig, som ikke lige har overskud, ikke orker make up og lækkert tøj efter en fødsel.
Når man bliver mor skal man gøre det man ønsker, om det på kur og træning fra dag 3 eller stadig køre cravings og usundt mad til tider, at man bliver lidt for meget inde i sofaen, det vigtigste er at mor og barn har det godt.
Jeg har personligt slet ikke gået op i min vægt det første år, jeg har spist næringsrigt og normalt og bare fokuseret på gode fedtstoffer som Marko har kunne få igennem mælken.
Men bag den tryghed ved bare at slappe af og nyde det har der ligget alle de her tanker om at jeg skulle skamme mig, og jeg bare skulle tage mig sammen…..
Hvilket bare er helt forkert.
Der er intet der er rigtig og forkert når man bliver mor, der er intet at skamme sig over!
Vi gør alle det der føles bedst og det vi hver især ønsker og det præcis det rigtige at gøre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors første tur i byen