Fødselsdagsgave.

Min vej ud af stress.

Min vej ud af stress.


Jeg måtte indse at mit stress desværre var nået der hen hvor den var blevet alvorlig og opsøgte derfor hjælp hos den skønneste stress coach.

Jeg går nu i et langt forløb med fokus på mig og min stress. Jeg kunne først ikke overskue alle de ting jeg skulle og det virkede meget uoverskueligt det hele, men efter et par dage med fokus på at det var mig der var vigtig her, kom det hele lidt af sig selv.
det hele føltes rigtigt og det tog stille og roligt fat om mig, jeg kunne hurtigt mærke en bedre kontrol og en følse af at der var lys for enden af tunnelen.

Jeg vil på ingen måde sige det særlig nemt, for det er benhårdt arbejde og det kræver en hel del energi fra mig hverdag, men jeg ved at jeg er på vej mod at blive rask!

Jeg kæmper hverdag mod dårlige vaner, ubehagelige tanker, stress symptomer, og angst. Men for hverdag der går stiger min krontrol, kontrollen over min krop, tanker og følser og jeg begynder at kunne give mere og mere slip.
Jeg er så skide sej og på vej mod en stress fri hverdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsgave.