Sommerferie.

Tur til Knuthenborg safaripark.

tur til Knuthenborg safaripark.

Jeg sider nu i bilen på vej hjem efter en lang og helt fantastisk dag i Knuthenborg safaripark. Med 2timers kørsel til og fra parken, valgte vi simpelthen at tage afsted afligevel, og det viste sig hurtigt at det var den lange tur værd!

Vi tog afsted ved 8tiden og ankom 10:30, vi regnede med et par timer med hygge og en masse oplevelser, men det gik hurtigt op for os at de 2timer bestemt ikke var nok, der var så mange fantastiske områder og især tigeren var et kæmpe hit!

Dyrene så glade ud, personalet var flinke og der var bestemt nok og se, vi endte med først at køre fra parken ved 18 tiden med en glad og træt dreng.

Jeg vil bestemt anbefale Knuthenborg safaripark, det var virkelig en dejlig og positiv oplevelse, vil lige nævne at dette ikke er sponsoreret men det kommer fra hjertet.

Nu vi om ikke så længe hjemme og klokken er ved at være 21, Marko sider på bagsædet og sover ikke i nu men snakker om dinosaurer, tiger og vandlegepladsen!

Det er ikke sidste gang vi har været i Knuthenborg safaripark.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie.