Mormors bedste boller.

Spontan abort.

Spontan abort.


Vi fandt ud af jeg var blevet gravid, bestemt ikke planlagt, men vi fandt hurtigt ud af hvor ønsket den lille spir var og vi begyndte at glæde os lidt.
Tankerne om scanninger, mærke liv, jordmoder, fødsel, baby, hvad køn den er, babytøj, alle de her tanker om den her lille spir og fremtiden.
Glæde os til at se Marko sammen med en lillebror eller søster.
desværre så begyndte jeg at pletbløde fredag, jeg kom straks til en scaning, men da jeg kun var 5+5 kunne hun endnu ikke finde den lille spir, og beroligende mig med at jeg endnu ikke var så langt henne.
Lørdag aften til fødselsdag begyndte de her voldsomme smerter og der gik ikke længe før vi var på vej til sygehuset, jeg havede så mega ondt!
De kunne igen ingen spir finde og kunne ikke forklare mine smerter, får taget en blodprøve og tager hjem i seng med panodil som min bedste ven.
Da jeg så kommer hjem bløder jeg desværre en smule igen og jeg tænker det værste og græder faktisk en del for jeg var sikker på det var slut.
Men blødningen stopper igen efter et par timer.
Idag mandag får jeg taget endnu en blodprøve taget, og svarede var at lørdag var mit hcg tal på 322 og i dag på kun 139…..
Den lille spir er desværre gået til.
Jeg føler mig lidt tom, men voldsom lettet efter 4dage i uvished og bekymring.
Nu skal vi igennem det her sammen også tager vi det hele med ro.
Jeg er ret skuffet over alle de her små ting man allerede havede gået og glædet sig en smule til.
Men mon ikke en lille spir en dag i kommede fremtid vil flytte ind og udfylde de drømme?
Det ved jeg, og jeg glæder mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mormors bedste boller.